Contactează-ne
  all categories

Diagnoză

O bună funcționare a mașinii tale este în strânsă legatură cu siguranța ta și a familiei tale. O verificare periodică nu numai că te poate scuti de o mulțime de probleme tehnice, dar iți poate salva viața.

Diagnoza reprezintă verificarea computerizată a mașinii și se face prin utilizarea unor sisteme computerizate și interfețe specifice fiecărei mărci auto. Este important de menționat faptul că procedura se poate face tuturor autoturismelor care permit accesul digital ori analogic la modulele electrice sau electronice.

Diagnoza auto computerizată a devenit mai mult decât necesară în ultimii ani datorită apariției mașinilor care sunt dotate cu un computer de bord. În cazul în care sistemul informatic indică o problemă la motor ori la altă piesă, nu trebuie să o tratezi cu indiferență, ci să apelezi cu încredere la ajutorul experților noștri în cel mai scurt timp.

Diagnoza te ajuta să afli informații utile despre sistemele electrice și electronice ale mașinii tale, având astfel șansa să descoperi la timp problemele. Nu este indicat să lași să treacă mult timp de la apariția lor fiindcă pot provoca distrugerea altor piese esențiale.

Interpretarea rezultatelor afișate și eventualele coduri de eroare pot fi făcute corect doar de mecanici care își cunosc bine meseria. Diagnoza auto este doar primul pas, după aceea, daca există o avarie, mâna pricepută a mecanicilor va face toată treaba.