Contactează-ne
  all categories

Vopsitorie auto

Oferim servicii profesionale de vopsitorie auto.

Service-ul nostru s-a specializat în a oferi servicii de calitate, eficiente și sigure. Realizam servicii de vopsire auto parțială sau totală, pentru ca automobilul tău să-și recapete aspectul atractiv, ca și cum ar fi ieșit din nou pe porțile fabricii. 

Masina ta va străluci din nou dacă apelezi la serviciile noastre

Atelierul de vopsitorie dispune de cele mai noi aparate pentru oferirea unui rezultat eficient și de durată. Vopsirea automobilului se efectuează atunci când există mici defecte sau deformări ale caroseriei, uzură, rugină, sau atunci când dorești să-ți schimbi culoarea autovehiculului. În funcție de nevoile mașinii tale, putem să realizăm un serviciu complet de vopsitorie auto, de reparatii punctuale pentru ca mașina ta să își recapete strălucirea și aspectul inițial.

Vopselurile, lacurile și kiturile utilizate de noi în vopsirea auto respectă cele mai noi standarde europene în materie de siguranță. Mulțumită calității lor, mașina ta va căpăta un luciu care se va menține pentru mult timp. Atelierul nostru de vopsitorie te poate ajuta cu vopsirea integrală sau parțială a elementelor de caroserie, dar indiferent de suprafață, etapele de vopsire sunt aceleași.

La finalul procesului mașina ta va avea un aspect proaspăt, ca și cum ai fi achiziționat-o din nou.